Kamerplanten van de kweker

Reeds een tijdje bestellen wij onze kamerplanten rechtstreeks bij de kwekers, en niet meer in de winkel van onze groothandel. Dit doen we bij kwekers waar wijzelf en onze groothandelaar vertrouwen in hebben, en die altijd kwaliteit leveren. Dit betekent dat onze planten verser in onze winkel komen, en dat wij uit een veel groter aanbod kunnen kiezen dan wat de groothandelaar in zijn ruimte kan plaatsen.

Deze planten worden besteld, en telkens op woensdagmorgen op de veiling aangeleverd, en worden door onze groothandelaar rechtstreeks naar ons geleverd, en op woensdagavond zijn ze bij ons. Dit betekent dat het nog geen 24 uur duurt om de planten uit de kwekerij bij ons te brengen. Dit komt alleen maar de kwaliteit ten goede.

Omdat wij zo’n goede ervaringen hebben met dit systeem, en het aanbod hierop ook redelijk vast is, hebben wij besloten om onze klanten hier ook online te laten van profiteren! wij maken een uitgebreide selectie van planten die op deze manier beschikbaar zijn, en u kan ze online bestellen. Dit betekent dat u een grotere keuze hebt dan bij ons in de winkel, net zoals wij een grotere keuze hebben dan bij onze groothandelaar.

Bestellingen moeten bij ons binnen zijn tegen de zondagavond 24u00, zodat wij tijdig kunnen bestellen bij de kwekers. Vanaf de daaropvolgende donderdag kunnen wij dit dan thuisleveren of kan u uw bestelling afhalen in de winkel.

Hebt u vragen of opmerkingen, of hebt u hulp nodig? Aarzel niet om ons te contacteren op 057/48.93.80, info@bloemencenter.be, of via een berichtje aan onze facebookpagina.

 

Klik hier om het aanbod te ontdekken!