Sfeervolle Kerstkoopdagen

Welkom thuis!

19 – 20 – 21 november

Op zondag 21 november is de winkel uitzonderlijk open van 9u00 tot 18u00

Na een jaartje afwezigheid door de pandemie is onze kerstopendeur helemaal terug, en leuker dan ooit!

Elke dag verrassen we jullie met de nieuwste kersttrends, tijdloze klassiekers en klassevolle eyecatchers. Bovendien krijgen we elke dag een lokale topper over de vloer die zich van zijn/haar beste kant laat zien!

Lichtjesavond

19 november, van 18u00 tot 22u00

Op onze jaarlijkse lichtjesavond branden wij honderden kaarsjes in de decoratieafdeling van de winkel. De kerstman is aanwezig, er is een leuke bar, alle lichtjes twinkelen en dit jaar is er zelfs een wijnbar! Elk jaar opnieuw is dit dus een supergezellige avond, waarop je helemaal in de kerstsfeer wordt ondergedompeld.

Elke dag iets verrassends!

Op vrijdag 19/11 tussen 18u00 en 22u00 komt Bibor Wines uit langemark langs. Zij laten je proeven van een topselectie hongaarse wijnen, en verzorgen onze wijnbar. Je vindt bij hen ongetwijfeld de ideale wijn voor de feestdagen!

meer weten over bibor wines? Neem een kijkje op http://www.biborwines.be/

Zaterdag 20/11 komt fotografe Ilse Mostaert langs tussen 14u00 en 17u00. Zij neemt vrijblijvend een supertoffe kerstfoto, die je nadien eventueel kan aankopen voor een leuke kerstkaart, een originele facebookfoto of een toffe herinnering! Ilse informeert je ook graag over de verdere mogelijkheden die zij aanbiedt!

Ilse en haar werk beter leren kennen? Klik hier: https://www.fotografieilsemostaert.be/

Tenslotte op zondag 21/11 komt de enige echte Chocolat Nanny uit Poelkapelle langs! tussen 14u00 en 17u00 dompelt ze je helemaal onder in haar chocoladewereld, met leuke proevertjes en toffe aanbiedingen.

Ontdek meer over Chocolat Nanny op: https://www.chocolatnanny.be/