Over ons

De bloemenzaak is opgestart in 1980 door Daniel en Maria Verschoore – Lesage. Oorspronkelijk een kwekerij met kleinere winkel. In de kwekerij werden vooral verschillende soorten snijbloemen gekweekt, een beetje perkplanten en potchrysanten.

In 1994 werd de fakkel doorgeven aan zoon Danny en echtgenote Ines Foulon. Stilaan werd in de kwekerij meer overgegaan op het kweken van perkplanten. Deze worden gekweekt op eb- en vloedtafels om zo een betere kwaliteit van planten te garanderen.  De winkel, die oorspronkelijk startte met enkel verkoop van snijbloemen, kamerplanten, perkplanten en potten, werd door de jaren heen d.m.v. het assortiment serieus uitgebreid. In 2014 werd de winkel volledig vernieuwd Het oude gedeelte werd volledig ingericht met meubeltjes en decoratie voor binnenshuis. In het nieuwbouwgedeelte vind je sindsdien alle groene- en bloeiende kamerplanten & potterie.

Met een decoratie oppervlakte van ongeveer 5000m² is het in de winkel aangenaam vertoeven en kan je een gezellige wandeling maken tussen een geurige weelde van bloemen, planten en decoratie. Even een stop maken bij de drankcorner kan natuurlijk ook.